Webdesign

Bedrijfscommunicatie gaat vandaag vooral via het internet en de evolutie op dit vlak gaat razendsnel. Dynamische websites, mobiele toepassingen, elektronische nieuwsbrieven, sociale media, webshops, de score in de zoekrobots... alles wint aan belang. En de evolutie gaat verder. Niet lang meer of we hebben onze hele administratie en ons hele bedrijfsproces online beschikbaar. Op onze mobiele telefoon. Prospector werkt er aan mee.

Heemkundige Kring van Malle Varotec vellen en snoeien Toerisme Zoersel een nieuwe schuilhut Multi-home Malle de nieuwe mengcollectie Hotel Haus Wallstein, veelgestelde vragen De Zwemvijver nieuw fotoalbum Jos Meeussen & Zn logistiek

Prospector bouwt voor u een website op maat en in functie van uw budget. Jaarlijkse kost: 70 euro exclusief 21% btw. Deze prijs omvat een .be of .eu domeinnaam (20 euro) en de hosting van uw website (50 euro) tot 1 Gb.

Kostprijs voor het bouwen van een site? Ons record is 50 euro, en deze site scoort nog goed in de zoekrobots ook. Vanaf 300 euro (5 werkuren) bouwen we al een site met een beperkt aantal pagina's. De gemiddelde prijs ligt bij 1.250,- euro voor een volwassen site die goed scoort in de zoekrobots.

We kunnen voor u ook een website of een webshop ontwerpen die u zelf verder uitbouwt, inclusief toevoegen, wijzigen, verwijderen van teksten, foto's, pagina's enz...

 

 

webdesign