Statistieken

Wanneer uw website bij Prospector wordt gehost, dan kunt u bezoekersstatistieken raadplegen.

Deze gegevens vindt u op volgend adres: http://www.uwdomeinnaam/stats. Deze pagina's kan u beveiligen met een paswoord en login indien u dit wenst. Wenst u méér bezoekers en méér verkeer op uw website? Klik dan hier voor enkele tips. Deze bezoekersstatistieken zijn summier, en sinds enkele jaren volgen we de bezoekersstatistieken steeds meer via Google Analytics.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Google Analytics is ontwikkeld op een krachtig, gebruiksvriendelijk rapportageplatform. Daardoor kunt u zelf bepalen welke gegevens u wil bekijken en u kunt uw rapporten aanpassen met slechts enkele muisklikken.

Google Analytics helpt u bij het meten van de impact van mobiel op uw bedrijf. Bovendien biedt Google Analytics softwareontwikkelingspakketten voor iOS en Android om mobiele apps te bouwen, zodat u kunt meten hoe mensen uw app gebruiken.

Met inhoudsrapporten krijgt u een beter beeld van welke gedeelten van uw website goed presteren en welke pagina's het populairst zijn, zodat u de gebruikerservaring voor uw klanten kunt verbeteren.

Kom erachter hoeveel klanten u aantrekt, hoeveel u verkoopt en hoe gebruikers omgaan met uw site met de reeks functies van Google Analytics.

Internet is een sociale plek en Google Analytics meet het succes van uw sociale mediaprogramma's. U kunt analyseren hoe bezoekers omgaan met functies voor delen op uw website (zoals de Google +1-knop) en hoe ze uw inhoud gebruiken op de verschillende sociale platforms.

Haal het maximale uit uw advertentieactiviteiten door erachter te komen welke sociale en mobiele advertenties, zoekadvertenties en display-advertenties werken. Koppel de activiteiten op uw website aan uw marketing-campagnes om een volledig beeld te krijgen en de prestaties van uw advertenties te verbeteren.

Meer informatie vindt u hier.

 

 

statistieken