Nieuwsbrieven

U beschikt over een e-mailadressenbestand en u wil graag een keurig opgemaakt bericht verzenden met het laatste nieuws, promoties, speciale acties... ?

Prospector ontwerpt voor u een nieuwsbrief volgens de huisstijl van uw bedrijf.

We schrijven eventueel ook de tekst. Met één druk op de knop verzenden we uw boodschap naar al uw correspondenten. Nadien bezorgen we u eventueel de statistieken met de resultaten: wie heeft de mail wanneer geopend, wie heeft geklikt op aangegeven links enz...

De Zwemvijver Hotel Haus Wallstein Muziek Karine Valéro Nieuwsbrieven

En de prijs? Een eenmalige kost van € 250,- excl. 21% btw voor de opmaak van een sjabloon en installatie van de database. Daarna, afhankelijk van uw wensen, enkele uurtjes werk bij de opmaak en verzending van elke nieuwsbrief.

Enkele voorbeelden:

  • Peter & Zout: Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief op peterenzout.be krijgt de meest recente acties, suggesties of activiteiten in zijn mailbox. 
  • Valéro bvba: klanten die hun toestemming geven, krijgen per e-mail bericht bij de aankomst van de nieuwe collectie, bij speciale acties, solden, opendeurdagen...
  • Hotel Haus Wallstein (D): klanten en geïnteresseerden ontvangen met regelmaat informatie uit het Natuurpark Südeifel. Wat is er te doen in Vianden, Diekirch, Echternach, wat is het laatste nieuws uit Hotel Haus Wallstein... In praktijk zien we dat de nieuwsbrieven maandenlang worden bewaard en geraadpleegd door de correspondenten. We kunnen zien wie op welk ogenblik de nieuwsbrief heeft geopend en welke links werden aangeklikt. 
  • ForumO: geïnteresseerd in kunst? ForumO bezit een collectie van betaalbare werken van bekende kunstenaars en opkomend talent.

Deze software kan perfect worden ingezet bij het verzenden van milieuvriendelijke nieuwjaarswensen, automatische verzending op verjaardagen, beursuitnodigingen, promotiecampagnes, opendeurdagen enz...

Wenst u meer informatie omtrent de mogelijkheden om ook uw nieuwsbrief samen te stellen? Wenst u een gedetailleerde offerte te ontvangen? Bel even op 03 311 52 48 of stuur een mailtje.

 

nieuwsbrieven