Bedrijfscommunicatie gaat vandaag vooral via het internet en de evolutie op dit vlak gaat razendsnel.

Dynamische websites, mobiele toepassingen, elektronische nieuwsbrieven, sociale media, webshops, de score in de zoekrobots,... Alles wint aan belang en de evolutie gaat verder. Niet lang meer of we hebben onze hele administratie en ons hele bedrijfsproces online beschikbaar of op onze mobiele telefoon. Prospector werkt er aan mee. Op de pagina's hieronder vindt u onze visie, mogelijkheden en referenties.

Prospector bouwt voor u een website op maat en in functie van uw budget. Jaarlijkse kost: € 70 exclusief 21% btw. Deze prijs omvat een .be of .eu domeinnaam (€ 20) en de hosting van uw website (€ 60) tot 1 Gb.

Kostprijs voor het bouwen van een site? Ons record is € 60, en deze site scoort nog goed in de zoekrobots ook. Vanaf € 300 (5 werkuren) bouwen we al een site met een beperkt aantal pagina's. De gemiddelde prijs ligt bij € 1600, voor een volwassen site die goed scoort in de zoekrobots.

We kunnen voor u ook een website of een webshop ontwerpen die u zelf verder uitbouwt, inclusief toevoegen, wijzigen, verwijderen van teksten, foto's, pagina's enz...

 

Webdesign

Referenties