Digitaliseren

Wenst u een haarscherpe tekening die u onbeperkt kan vergroten en gebruiken op brieven, reclameborden, auto's, mailings...? Onze specialist Tim tekent snel en nauwkeurig plattegronden, modellen, logo's en zoveel meer.

Enkele voorbeelden en referenties

Plattegrond tekenen voor Recreatiedomein Breebos Rijkevorsel, De Brem Lille, Try des Baudets Olloy-sur-Viroin

Opdracht: aan de hand van schetsen, plannen, en ter plaatse gemaakte foto's, drie digitale plattegronden tekenen om te gebruiken op borden, folders, websites. Klik hieronder om een detailplan te bekijken.

tekeningen breebos De Brem Breebos Try Des Baudets

Tekeningen maken van de 'monumenten' in Westmalle en Oostmalle

Malle, en dan vooral Westmalle, mocht in onze verzameling digitale tekeningen niet ontbreken natuurlijk. Klik op de illustratie om de kaart van Malle te bekijken.

Wanneer de tijd het ooit toelaat, vullen we dit werk verder aan. Nog werk voor de boeg dus...

tekeningen gemeente malle

Tekenen vanuit een bestaande foto: Truyen bvba Lier

Vertrekken vanuit een bestaand beeld, op papier of digitaal, om daarvan een deel te 'overtrekken'. Het voorbeeld hieronder hebben we nadien nog handmatig bijgewerkt en is nu deel van het logo van bvba Truyen in Lier, hoofdverdeler van de Brouwerij Trappisten Westmalle. Twee generaties geleden werd het trappistenbier met paard en kar afgehaald in Westmalle, om het te verdelen in Lier en omstreken. Nostalgie uit 1936.

truyen

Tekenen vanuit een bestaand beeld: De Kasteelhoeve Westmalle

Google Street View toont de Kasteelhoeve op deze manier. Tim maakte er een digitale tekening van en sindsdien prijkt deze op het naamkaartje van Lode en Leen van De Kasteelhoeve.

tekening kasteelhoeve

Bestaand beeld in lage resolutie vervangen door een vector-tekening en inkleuren

Het origineel is een afbeelding in lage resolutie die bestaat uit pixels. Handmatig worden alle lijnen overgetekend. Deze lijnen verbinden verschillende punten, vandaar de naam vector-tekeningen. Het voordeel daarvan is dat alle lijnen vloeiend blijven, zelfs bij de meest extreme vergroting. Later kunnen gemakkelijk details gewijzigd worden, kleuren aangebracht, en natuurlijk: onbeperkt gepubliceerd worden.

digitaliseren

Wilt u wel eens zien hoe Tim een vectortekening maakt?

Klik hier of op de illustratie hieronder om het filmpje te bekijken.

 

 
Meer informatie of een vrijblijvende offerte? 
Bel +32 3 311 52 48
Mail info@prospector.be