Tips

"Een pagina met tips geeft ideeën."

Digitaliseren

Wenst u een haarscherpe tekening die u onbeperkt kan vergroten en gebruiken op brieven, reclameborden, auto's, mailings...? Onze specialist Tim tekent snel en nauwkeurig plattegronden, modellen, logo's en zoveel meer.

Enkele voorbeelden en referenties

Plattegrond tekenen voor Recreatiedomein Breebos Rijkevorsel, De Brem Lille, Try des Baudets Olloy-sur-Viroin

Opdracht: aan de hand van schetsen, plannen, en ter plaatse gemaakte foto's, drie digitale plattegronden tekenen om te gebruiken op borden, folders, websites. Klik hieronder om een detailplan te bekijken.

tekeningen breebos

Tekeningen maken van de 'monumenten' in Westmalle en Oostmalle

Malle, en dan vooral Westmalle, mocht in onze verzameling digitale tekeningen niet ontbreken natuurlijk. Klik op de illustratie om de kaart van Malle te bekijken.

Wanneer de tijd het ooit toelaat, vullen we dit werk verder aan. Nog werk voor de boeg dus...

tekeningen gemeente malle

Tekenen vanuit een bestaande foto: Truyen bvba Lier

Vertrekken vanuit een bestaand beeld, op papier of digitaal, om daarvan een deel te 'overtrekken'. Het voorbeeld hieronder hebben we nadien nog handmatig bijgewerkt en is nu deel van het logo van bvba Truyen in Lier, hoofdverdeler van de Brouwerij Trappisten Westmalle. Twee generaties geleden werd het trappistenbier met paard en kar afgehaald in Westmalle, om het te verdelen in Lier en omstreken. Nostalgie uit 1936.

truyen

Tekenen vanuit een bestaand beeld: De Kasteelhoeve Westmalle

Google Street View toont de Kasteelhoeve op deze manier. Tim maakte er een digitale tekening van en sindsdien prijkt deze op het naamkaartje van Lode en Leen van De Kasteelhoeve.

tekening kasteelhoeve

Bestaand beeld in lage resolutie vervangen door een vector-tekening en inkleuren

Het origineel is een afbeelding in lage resolutie die bestaat uit pixels. Handmatig worden alle lijnen overgetekend. Deze lijnen verbinden verschillende punten, vandaar de naam vector-tekeningen. Het voordeel daarvan is dat alle lijnen vloeiend blijven, zelfs bij de meest extreme vergroting. Later kunnen gemakkelijk details gewijzigd worden, kleuren aangebracht, en natuurlijk: onbeperkt gepubliceerd worden.

digitaliseren

Wilt u wel eens zien hoe Tim een vectortekening maakt?

Klik hier of op de illustratie hieronder om het filmpje te bekijken.

 

 
Meer informatie of een vrijblijvende offerte? 
Bel +32 3 311 52 48
Mail info@prospector.be

 

Welke vermeldingen zijn verplicht op je website

Welke vermeldingen zijn verplicht op je website?

Deze vraag brengt een hele waslijst met zich mee. Bekijk de voornaamste verplichte vermeldingen hieronder. Moest de economische inspectie uw website controleren, dan kan u gerust zijn als al deze punten in orde zijn.

De meerwaarde van Gmail als mail

De meerwaarde van Gmail

Bij Prospector zijn we allemaal fan van Gmail. Waarom? Omdat hier zoveel meer achter zit dan louter mails versturen en ontvangen. Graag overtuigen we jou met de onderstaande voordelen om voor Gmail te kiezen.

De voordelen van Gmail

interessante links

Interessante links

Op deze pagina vindt u nuttige en interessante links naar andere websites van onze partners, bedrijven en diverse sites met ideeën over bepaalde dingen, waar u meer informatie kan vinden.
De ideale briefing

De ideale briefing

De ideale briefing bestaat niet. Maar we hebben hier wel een aantal klanten die ons steeds heel precies kunnen inlichten over hun wensen. Dat is aangenaam werken voor alle partijen. En de prijs is dan ook flink voordeliger. Daarom geven we hieronder graag enkele tips.

Bestanden opsturen

Uw bestanden opsturen?

Bestanden uitwisselen met een andere computer ergens ter wereld? Er zijn verschillende mogelijkheden, maar met WeTransfer gaat het wel héél eenvoudig.

Scannen

Wij scannen uw foto's

Onze scanner is in staat om meer dan 2.000 foto's per uur in te scannen in hoge resolutie. Sneller dus dan we met onze handen en onze ogen kunnen verwerken.

Kleuren

Kleuren kiezen!

De juiste kleur kiezen? Het is een delicaat werkje, want op papier ziet een kleur er iets anders uit dan op uw computerscherm of op een andere drager. Wilt u toch een indicatie van de mogelijkheden?

Zaak starten

Een eigen zaak starten

Een eigen zaak starten kost handenvol geld. Een bedrijfswagen, computer, gsm, bureau... Een naamkaartje komt vaak als laatste op het verlanglijstje van de startende ondernemer. Ten onrechte.

Digitaliseren

Digitaliseren

Wenst u een haarscherpe tekening die u onbeperkt kan vergroten en gebruiken op brieven, reclameborden, auto's, mailings...? Onze specialist Tim tekent snel en nauwkeurig plattegronden, modellen, logo's en zoveel meer.

Gratis beelden

Gratis beelden

Als klant van Prospector beschikt u zonder kosten over een immense verzameling van films, foto's, achtergronden, tekeningenen, lettertypes.

Cartoons tekenen

Zeg het met een cartoon!

Een cartoon trekt de aandacht, is exclusief, brengt de boodschap die u wil brengen zonder lange teksten, kan dienst doen in meerdere talen. Een cartoon kan commercieel zijn, of informatief, of controversieel... de mogelijkheden zijn legio. Ook voor uw bedrijf en uw product!

Verpakking dozen

Merci... in een doosje!

Deze sympathieke doosjes zijn amper zes centimeter breed, hoog en diep. We maken voor u een ontwerp, zorgen voor het drukken, rillen, stansen, lijmen, verpakken en leveren. Je kan er vanalles in stoppen...

Scannen van QR-code

QR Code: kortstondig verschijnsel of een blijver?

Door zelf QR Codes te maken ("qurificeren" genoemd) kan je alles wat je maar hebt interactiever maken. Plak QR Codes op je visitekaartje, op flyers, je auto, je uithangbord, voor een feest of posters om je producten of diensten te promoten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Uw bedrijfscommunicatie afstemmen op uw doelgroep. Dat is onze missie.