Tips

"Een pagina met tips geeft ideeën."

De meerwaarde van Gmail

Bij Prospector zijn we allemaal fan van Gmail. Waarom? Omdat hier zoveel meer achter zit dan louter mails versturen en ontvangen. Graag overtuigen we jou met de onderstaande voordelen om voor Gmail te kiezen.

De voordelen van Gmail

 • Google maakt gebruik van webmail. Dit zorgt ervoor dat je op eender welk apparaat kan inloggen via Google om je mails te lezen, te ontvangen en te versturen.
 • Je mailconversaties blijven bij elkaar staan. Als je mailt met iemand, moet je niet zoeken wat er vooraf gezegd werd, want dit staat allemaal netjes onder elkaar.
 • Je kan zelfs je huidige mailadres behouden. Hoe? Dat zie je hier
 • Je kan ook je mails laten doorsturen naar je nieuwe mailadres. Hoe? Dat lees je hier.
 • Je kan met labels en mappen een duidelijke structuur aanbrengen. Gedaan met een Postvak IN dat eindeloos blijft doorgaan. Sorteer je mails in de juiste map/label en je Postvak IN blijft op orde. Hoe je dit in zijn werk gaat, zie je hier
 • De persoonlijke vormgeving is een leuke extra. Je kan een persoonlijke foto op de achtergrond plaatsen of kleuren toekennen aan de labels. 
 • Er is spellingscontrole geïntegreerd. Als je een woord fout typt, komt er een rood lijntje onder.

Hoe maak je een Gmail-account aan? Bekijk zeker eens dit filmpje.

Extra diensten van Google bij je Gmail

Eens je een Gmail-account hebt, kan je ook gratis gebruik maken van heel wat andere diensten van Google:

 • Google Agenda: een online agenda.
 • Google Drive: een clouddienst. Hiermee kan je gegevens (foto's, documenten,...) online opslaan. Dit programma kan je ook downloaden op je computer en als je dan iets wijzigt, synchroniseert dit meteen.
 • Maps: een kaartensite. Je aangepaste kaarten worden opgeslagen als je de dienst ingelogd gebruikt.
 • YouTube: een videosite. Wie is ingelogd met zijn Google-account, kan bijvoorbeeld favoriete video's opslaan.
 • Play Store: een app-winkel. Met je Google-account download je apps voor je tablet of smartphone.
 • Google+: het sociale netwerk van Google. Alleen ingelogd te gebruiken.
 • Chrome: het internetprogramma. Als u het programma ingelogd gebruikt, blijven je instellingen bewaard (bladwijzers, extensies,...).
 • Google Docs, Spreadsheets en Presentaties: Hier kan je online documenten of presentaties mee maken. Hier kan je ook in teamverband werken als je de link van je document deelt. 

Natuurlijk ben je vrij in je keuze, maar wij bevelen Gmail aan, zoals je waarschijnlijk al merkte ;-).

 

Welke vermeldingen zijn verplicht op je website

Welke vermeldingen zijn verplicht op je website?

Deze vraag brengt een hele waslijst met zich mee. Bekijk de voornaamste verplichte vermeldingen hieronder. Moest de economische inspectie uw website controleren, dan kan u gerust zijn als al deze punten in orde zijn.

De meerwaarde van Gmail als mail

De meerwaarde van Gmail

Bij Prospector zijn we allemaal fan van Gmail. Waarom? Omdat hier zoveel meer achter zit dan louter mails versturen en ontvangen. Graag overtuigen we jou met de onderstaande voordelen om voor Gmail te kiezen.

De voordelen van Gmail

interessante links

Interessante links

Op deze pagina vindt u nuttige en interessante links naar andere websites van onze partners, bedrijven en diverse sites met ideeën over bepaalde dingen, waar u meer informatie kan vinden.
De ideale briefing

De ideale briefing

De ideale briefing bestaat niet. Maar we hebben hier wel een aantal klanten die ons steeds heel precies kunnen inlichten over hun wensen. Dat is aangenaam werken voor alle partijen. En de prijs is dan ook flink voordeliger. Daarom geven we hieronder graag enkele tips.

Bestanden opsturen

Uw bestanden opsturen?

Bestanden uitwisselen met een andere computer ergens ter wereld? Er zijn verschillende mogelijkheden, maar met WeTransfer gaat het wel héél eenvoudig.

Scannen

Wij scannen uw foto's

Onze scanner is in staat om meer dan 2.000 foto's per uur in te scannen in hoge resolutie. Sneller dus dan we met onze handen en onze ogen kunnen verwerken.

Kleuren

Kleuren kiezen!

De juiste kleur kiezen? Het is een delicaat werkje, want op papier ziet een kleur er iets anders uit dan op uw computerscherm of op een andere drager. Wilt u toch een indicatie van de mogelijkheden?

Zaak starten

Een eigen zaak starten

Een eigen zaak starten kost handenvol geld. Een bedrijfswagen, computer, gsm, bureau... Een naamkaartje komt vaak als laatste op het verlanglijstje van de startende ondernemer. Ten onrechte.

Digitaliseren

Digitaliseren

Wenst u een haarscherpe tekening die u onbeperkt kan vergroten en gebruiken op brieven, reclameborden, auto's, mailings...? Onze specialist Tim tekent snel en nauwkeurig plattegronden, modellen, logo's en zoveel meer.

Gratis beelden

Gratis beelden

Als klant van Prospector beschikt u zonder kosten over een immense verzameling van films, foto's, achtergronden, tekeningenen, lettertypes.

Cartoons tekenen

Zeg het met een cartoon!

Een cartoon trekt de aandacht, is exclusief, brengt de boodschap die u wil brengen zonder lange teksten, kan dienst doen in meerdere talen. Een cartoon kan commercieel zijn, of informatief, of controversieel... de mogelijkheden zijn legio. Ook voor uw bedrijf en uw product!

Verpakking dozen

Merci... in een doosje!

Deze sympathieke doosjes zijn amper zes centimeter breed, hoog en diep. We maken voor u een ontwerp, zorgen voor het drukken, rillen, stansen, lijmen, verpakken en leveren. Je kan er vanalles in stoppen...

Scannen van QR-code

QR Code: kortstondig verschijnsel of een blijver?

Door zelf QR Codes te maken ("qurificeren" genoemd) kan je alles wat je maar hebt interactiever maken. Plak QR Codes op je visitekaartje, op flyers, je auto, je uithangbord, voor een feest of posters om je producten of diensten te promoten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Uw bedrijfscommunicatie afstemmen op uw doelgroep. Dat is onze missie.