Studiebureel Raeymaekers

Klant sinds 2019 - www.raeymaekers.info
Wil je een onroerend goed (ver)kopen/(ver)huren? Dan ben je bij Studiebureel Raeymaekers aan het goede adres. Dit vastgoed- en landmeterskantoor te Beerse klopte bij ons aan om hun huisstijl op punt te zetten en advertenties op te maken die in het plaatselijke magazine 't Gazetje verschijnen. Hun volledige aanbod vind je via www.raeymaekers.info.

Perkplanten Van Deun - Hofmans

Klant sinds 2020 - www.perkplanten.com
Perkplanten Van Deun - Hofmans kweekt perkplanten en biedt diverse planten aan voor particulieren. Ze zijn een gevestigde waarde in Zoersel en omstreken. Marcel Van Deun vroeg ons om een webshop te bouwen. Nu kunnen klanten dus online shoppen en betalen. Vervolgens wordt hun bestelling klaargezet voor afhaling. Ideaal voor wie minder tijd heeft om uitgebreid te gaan winkelen.

ZET wonen

Klant sinds 2020 - www.zetwonen.be
ZET wonen staat voor Zuinig, Ecologisch en Toekomstgericht bouwen met hout. Rob wilde zijn bestaande website verfijnen. We stelden voor om zijn website te vereenvoudigen, zodat updates en onderhoud niet meer nodig zijn. Nu werkt de website sneller en hebben alle foto's een gepaste naam. Zo scoort hij beter in de zoekrobots. Bovendien is de website nu ook voorzien van een SSL-certificaat, wat zorgt voor een beveiligde verbinding.

B&D Etiketten

Klant sinds 2020 - www.bd-etiketten.be
B&D Etiketten is gespecialiseerd in etikettering. Iedereen kent etiketten, maar weet jij welke mogelijkheden er zijn en voor welke toepassingen etiketten allemaal kunnen gebruikt worden? Dat wil het B&D-team tonen aan potentiële klanten. Daarom ontwierpen we een folder die duidelijk maakt wat ze te bieden hebben. De folder is gedrukt op stevig papier voorzien van soft touch plastificatie. Dit voelt zijdezacht aan en straalt klasse uit.

Land van Playsantiën

Klant sinds 2009 - www.landvanplaysantien.be
Land van Playsantiën vzw is een toeristisch samenwerkingsverband tussen de gemeenten Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel. Jaarlijks worden er culinaire fiets- en wandeltochten uitgestippeld. Prospector voorziet de opmaak van de affiches, folders en routeboekjes. De heerlijke maaltijden worden door plaatselijke horecazaken geserveerd. Als je de gerechten in de folder bekijkt, krijg je al zin om te vertrekken. Frisse buitenlucht en lekker eten: kan het nog beter?

Bierhandel Van Roy

Klant sinds 1995 - www.bierhandelvanroy.be
Bierhandel Van Roy is al een hele tijd klant bij ons. Vanaf het begin verzorgen we allerlei drukwerk voor hen. Sinds 2019 hebben ze hun eigen website. Neem maar eens een kijkje op www.bierhandelvanroy.be. In onze fotostudio maken we geregeld productfoto's voor hen. Een voorbeeld is deze Zundert Trappist 8 in een clip. Schol!

Gemeente Rijkevorsel

Klant sinds 2019 - www.rijkevorsel.be
Met 'Veusselse Verwennerij' toont de gemeente Rijkevorsel aan hun nieuwe inwoners wat ze in petto hebben. Al eens een Veusseltje of bier van 't Schapenhof geproefd? Binnenin de verpakking vind je voor beide een passend glas. Daarnaast vind je nog andere verwennerijen. Prospector verzorgde het ontwerp en de drukwerkbegeleiding.

Praktijk Kimare

Klant sinds 2019 - www.praktijkkimare.be
Een simpele, duidelijke website in een modern jasje. Dat realiseerde Bart onlangs voor Praktijk Kimare. De sfeer opsnuiven kan via www.praktijkkimare.be. Weet je niet waar KiMaRe voor staat? Ook dat vind je terug op de website. Klant tevreden, wij tevreden!

Kinepraktijk Els Sprangers

Klant sinds 2019 - www.kinepraktijkelssprangers.be
Els Sprangers hoorde dat we de website van Kinepro Zoersel onder handen hadden genomen en vroeg of we voor haar hetzelfde konden doen. Met plezier vereenvoudigden we ook haar website, zodat deze sneller werkt en onderhoud niet meer nodig is.

Kinepro Zoersel

Klant sinds 2019 - www.kinepro-zoersel.be
Kinepro Zoersel is een kinesistenpraktijk in Zoersel. Ze zochten een nieuw bedrijf om hun website te beheren. We stelden voor om de website te vereenvoudigen, zodat updates en onderhoud niet meer nodig zijn. Resultaat: de website ziet er beter uit, werkt sneller en nu hangen ze niet meer vast aan jaarlijkse kosten voor onderhoud of dergelijke.

Optiek Wim Lodewyckx

Klant sinds 2014 - www.optieklodewyckx.be
In 2014 mochten we een website bouwen voor Optiek Wim Lodewyckx.
Carine (de vrouw van Wim) brieft regelmatig acties of promoties die Tinne dezelfde dag nog doorvoert. Eind 2018 kregen we de vraag om de website te moderniseren. Webdesign staat namelijk niet stil... Nu is de website weer helemaal mee met de laatste trends: responsive design, iconen, aandacht voor typografie, enzovoort. Kijk eens op www.optieklodewyckx.be en ontdek wat Wim en Carine je te bieden hebben!

Toerisme Wuustwezel

Klant sinds 2018 - www.wuustwezel.be
Toerisme Wuustwezel lanceerde op 2 februari 2019 hun streekproductenmand 'Wezelse Weelde'. Dit mandje is gevuld met typische producten van Wuustwezel. Witte nonnen, sterke Peer, Clics en zoveel meer. Tinne mocht het ontwerp verzorgen. Deze mooie referentie zetten we graag in de kijker! Wil je zelf een exemplaar? Ga eens langs bij Toerisme Wuustwezel!

Chronisch Zieken Malle

Klant sinds 2018 -
Chronisch Zieken Malle is een praatgroep voor iedereen die zelf of in zijn omgeving geconfronteerd wordt met een chronische ziekte of aandoening. Na enkele jaren wilden ze een professioneel logo en bijhorende flyer. Tim ging aan de slag met plezier en het logo werd onmiddellijk goedgekeurd. Van een vlotte samenwerking gesproken!

Markant & Unizo Kruibeke

Klant sinds 2018 -
Markant & Unizo Kruibeke wilden voor hun eindejaarsactie stempels laten maken. Bij Prospector zijn ze hiervoor aan het juiste adres. We vereenvoudigden hun eigen tekening van een ree, zodat deze geschikt was om te stempelen. De stempels hebben een blauwe inkt, zodat dit goed past bij de stempelkaart. En nu? Stempelen maar!

Bakkerij Brosens

Klant sinds 1998 - www.bakkerijbrosens.be

In 2018 besloten Ernest & Marie-Louise van Bakkerij Brosens om een eenvoudige website te laten maken. De focus ligt op de praktische informatie zoals de openingsuren, het adres én het feit dat ze Leonidas-pralines verkopen. Na onze fotoreportage hadden we beeldmateriaal genoeg om de website te vullen met sfeer. Zie het resultaat op www.bakkerijbrosens.be. Prospector hielp hen ook op weg met hun Facebookpagina. Wil jij ze volgen? Facebook - Bakkerij Brosens.

Carolus Van Dijck

Klant sinds 2003 - www.carolusvandijck.be

Carolus Van dijck is al jarenlang klant van Prospector. Patrick is hun verkoper van dienst. Vroeger maakte Prospector voor hem een gedrukte presentatie, zodat hij potentiële klanten kon tonen wat hun bedrijf doet. Tegenwoordig gaat hij met zijn tablet op pad. De digitale presentatie boordevol productfoto's wordt door ons gemaakt. Met onze camera's trekken we regelmatig richting Van Dijck om de laatste nieuwigheden in beeld te brengen. 

VGT Leren

Klant sinds 2017 - www.vgtleren.be

VGT Leren is een initiatief dat Bart zelf heeft opgestart. Met dit project wil hij aantonen dat Vlaamse Gebarentaal leren niet moeilijk is. Met thematische video's leert Bart je zijn moedertaal kennen. Geschikt voor iedereen! Alle communicatie wordt verzorgd door Prospector: huisstijl, filmopname, montage, onderhoud sociale media,.... Benieuwd naar zijn video's? Volg zijn Facebookpagina: VGT Leren!

Landgasthaus Hoffmann

Klant sinds 2018 - www.landgasthaus-hoffman.de

Landgasthaus Hoffmann is geknipt voor gezinsvakanties in Sud-Eifel (Duitsland). Een eigen vakantieboerderij en speeltuin zijn hun sterke troeven. Prospector zorgt voor de opmaak van hun Belgische advertenties. Ook de website werd door ons vertaald, zodat je in het Nederlands al hun informatie gemakkelijk kan doornemen.

Doof & Jong

Klant sinds 2017 - www.doofjong.be

Doof & Jong is een deelorganisatie van Doof Vlaanderen. Prospector mocht eerst hun nieuwe logo vormgeven. De website was een volgende stap. Bekijk op www.doofjong.be wat ze te bieden hebben. De video op de voorpagina geeft meteen de sfeer van hun activiteiten weer!

Medisch Centrum Oost

Klant sinds 2017 - www.mcoost.be
Tom Eggers en Jessy hoste bedachten een naam voor hun dokterspraktijk: Medisch Centrum Oost of kortweg MC Oost. Ook voor het logo hadden ze al iets in gedachten. Het was aan ons om hun idee om te zetten naar een echt logo. Dat logo mochten we ineens plaatsen op een zuil bij de praktijk. Dit in samenwerking met Varotec. Niet veel later bouwden we hun website. Een bron van informatie. Neem eens een kijkje op www.mcoost.be.

Peter & Zout

Klant sinds 2015 - www.peterenzout.be

Taverne en Brasserie Peter & Zout heeft vaak interessante aanbiedingen. Met een nieuwsbrief brengen we de ingeschreven personen op de hoogte. Zelf ook inschrijven voor de nieuwsbrief? Via www.peterenzout.be kan het. Daarnaast verzorgen we ook de opmaak van de Facebook-posts, website, posters, menuboek en de spandoeken. Heb je iets te vieren of wil je gewoon eens lekker eten? Reserveren kan hier: www.peterenzout.be! Een aanrader, volgens het ganse Prospector-team.

  

Geys Bezettingswerken

Klant sinds 2017 - www.geysbezettingswerken.be

Geys Bezettingswerken kwam in 2017 bij Prospector aankloppen voor een website. Omdat bouwvakkers zelf meestal elke dag lang aan het werk zijn, besloot Sofie, de vrouw van Nico Geys, het heft in handen te nemen en zo schreef zij de teksten voor de website en had een idee in gedachten voor de opmaak. Bart schreef de website en Jenny bood ondersteuning. Het resultaat van de website kan je bekijken op www.geysbezettingswerken.be.

Nicoty

Klant sinds 2004 - www.nicoty.be

Restaurant - Feestzaal Nicoty in Wechelderzande veranderde in 2017 van huisstijlkleuren en vroeg Prospector om een cadeaubon te ontwerpen met nummering en in de vorm van een envelop, zodat een echte envelop overbodig is. We gingen er mee aan de slag en het resultaat is prachtig. De naamkaartjes, menukaartjes en offertemappen kregen ook een moderne look. Nu kan Nicoty weer een tijdje verder met zijn drukwerk.

Klompen Verreydt

Klant sinds 2017 - www.klompenverreydt.be

Hobby van Tim: handmatig klompen maken! Vorige zomer kon je hem bezig zien als klompenmaker in Bokrijk. Goede raad en hout haalt hij bij de enige echte Belgische klompenfabrikant: Klompen Verreydt in Pulle. En voor dit bedrijf mochten we een website bouwen! Bij Prospector iedereen enthousiast natuurlijk. Het werd een moderne website die ook goed geschikt is om met een smartphone of tablet te bekijken. Even een kijkje nemen? Zie www.klompenverreydt.be!

JKB Bouw

Klant sinds 2016 - www.jkbbouw.com

Joren is een harde werker. Hij startte zijn eigen bedrijf: JKBBouw. Hij kwam bij ons ten rade voor een huisstijl. Verder ontwierpen we ook zijn autobelettering, spandoeken en werfborden. In 2017 leverden we stickers waarmee hij alle materialen kan kenmerken.

Orthodontie Patsy De Loor

Klant sinds 2012 - www.orthodeloor.be

In 2012 bouwde Prospector een website voor Orthodontie Patsy De Loor. De praktijk is gevestigd in 'villa Pastourelle', een begrip in Westmalle en omgeving. In 2013 volgden een naamkaartje, een bedrijfsmap en een mini-verpakking die voor diverse doeleinden kan gebruikt worden. Meer weten over dergelijke verpakkingen? Klik hier. In 2017 vernieuwden we de website. Deze is nu geschikt om op eender welke smartphone of tablet te bekijken. Zie het resultaat hier!

Marc Michiels

Klant sinds 2013 - www.marc-michiels.be

In 2013 lieten Tim en Tinne in hun huis een gasleiding repareren door Marc Michiels. Ze begonnen te babbelen en al snel bleek dat wij ook iets voor Marc Michiels konden betekenen: de bouw van een website. Later volgden nog meerdere opdrachten: een advertentie, raambelettering, een inox plaat met reclame om op een zuil te hangen en spandoeken om extra werkvolk aan te werven.
 

Truyen

Klant sinds 1995 - www.truyen-westmalle.be

Vierentwintig jaar klant bij Prospector, dat is niet niks. En dan een nieuwe website mogen bouwen in 7 talen. Ook daar zijn we fier op. Tinne zorgde voor het grafisch ontwerp. Bart deed de programmatie. En Tim heeft de hele website verder ingevuld. Het was een aangename samenwerking langs alle kanten. Kijk ook eens naar de  lekkere gerechten die je met Trappist Westmalle kan klaarmaken! Of bezoek de website in het Fins bijvoorbeeld.

Tom Beckers

Klant sinds 2015 - www.tombeckers.be

Tom Beckers uit Herentals is een free-lance technieker, gespecialiseerd in las- & constructiewerken. Hij biedt zijn klanten poorten, trappen, hekwerk, automatisatie en industrieel onderhoud. Wij ontwierpen zijn logo en naamkaartjes en bouwden in 2015 zijn website. Neem gerust eens een kijkje op www.tombeckers.be.

Kamelen Derby

Klant sinds 2015 - www.kamelenderby.be

Kom je op de kermis de Kamelen Derby wel eens tegen? De kans is groot. Al je graag wilt weten waar hij dit jaar allemaal op de kermis staat, surf dan naar www.kamelenderby.be voor een overzicht. We bouwden een simpele site waar alles op staat wat je moet weten.

Toerisme Zoersel

Klant sinds 2011 - www.toerismezoersel.be

In het voorjaar 2012 mochten we de website van Toerisme Zoersel uitwerken. 3 jaar geleden hadden we al een website gebouwd met informatie over het winterprogramma: 'Kerstmis op Einhoven' en de unieke lekkere kerstwandeling. Inmiddels is de officiële website online. Het is een dynamische site waarbij de medewerkers van Toerisme Zoersel de inhoud voortdurend kunnen aanpassen aan de actualiteit. Wil je er even tussenuit? Op deze website vind je voor elk wat wils. 

In 2016 werd er in Zoersel hard gewerkt. Het bekende Lindepaviljoen werd volledig gerenoveerd! Al gauw bleek dat het vanaf nu een hele nieuwe en frisse, eigentijdse en 100% Kempense lading dekt. In de toekomst zal er ook steeds wat nieuws te bekijken vallen. Tegelijkertijd vernieuwde Prospector de hele website van toerismezoersel.be met daarbij heel wat aandacht voor het Lindepaviljoen. Veel kijkgenot!

Wouters Cutting & Welding

Klant sinds 2000 - www.wcw.be

Jef Wouters kwam in 2000 bij ons terecht via een andere klant. Hij zocht iemand die grafisch ontwerp deed. Wie zoekt, die vindt. Jan ontwierp het logo, de folder en meer. Na al die jaren mogen we nog steeds advertenties ontwerpen voor Wouters Cutting & Welding.

Toerisme Malle

Klant sinds 2007 - www.toerisme-malle.be

In 2007 mochten we voor Toerisme Malle een Mals Mandje ontwerpen. Prospector zorgde voor de benaming, het logo, de illustraties, de lay-out en het drukwerk... Later volgden een aantal folders. In het voorjaar 2010 mochten we een touchscreen-website bouwen. Bezoekers in het kantoor van Toerisme Malle kunnen op een gemakkelijke manier alle bezienswaardigheden in de gemeente opzoeken, zien welke folders er beschikbaar zijn, de evenementenkalender bekijken. In 2016 mochten we een frissere versie van het Mals Mandje leveren naar vorm meer gelijkend op een picknickmandje.

Toerisme Beerse - De Kempense Zalighedenroute

Klant sinds 2016 - www.kempensezaligheden.be

Sommige opdrachten zijn echt wel leuk. Zoals deze bijvoorbeeld: fietsen door een prachtige omgeving, af en toe een verdiende tussenstop met een fris lokaal biertje of een heerlijke maaltijd en onderweg namijmeren over de typisch Kempense verhalen die verteld worden… Wat wil een mens nog meer dan zalig genieten in de Kempen?

Toerisme Voorkempen

Klant sinds 2013 - www.voorkempen.be

De toeristische gids voor de gemeenten Schilde, Schoten, 's-Gravenwezel en Wijnegem. Eind januari kregen we de opdracht om een nieuwe website te bouwen tegen Pasen. Het moest een dynamische site worden die de mensen van Toerisme Voorkempen zelf zouden kunnen beheren. 't Werden geen vijgen na pasen. Intussen kwam een aangename samenwerking op gang.

Bokmolenhoeve

Klant sinds 1997 - www.bokmolenhoeve.be

De gebroeders Luc en Guy Staessens zorgen voor Taverne Restaurant en Pluimveekwekerij Bokmolenhoeve. In 1997 mocht Prospector in opdracht van de Brouwerij Trappisten een aantal drukwerken ontwerpen voor de Taverne. In 2003 plaatsten we de website online. Vorig jaar maakte Bart een vernieuwde website met webshop. Vanaf nu kan je daar dus ook een kippenhok, konijnenhok, voederbak enzovoort bestellen vanuit je zetel met je laptop of tablet. Heel handig! De gebroeders Staessens zorgen ervoor dat de materia(a)l(en) netjes klaarliggen. Graag eens eten met de hele familie? Reserveer je tafel op de gewenste datum. Neem gerust een kijkje op hun website: www.bokmolenhoeve.be.

Jos Meeussen & Zoon bvba

Klant sinds 2003 - www.meeussen.be

Tien kubieke meter potgrond in uw winkelwagentje? Geen probleem: www.meeussen.be kan u hiervoor dag en nacht terecht. Zelf afhalen of bij u thuis geleverd? Alles vindt u gemakkelijk terug in de nieuwe  webshop: boomschors, potgrond, turf, graszaad, teelaarde... Jos Meeussen & Zoon uit Sint-Lenaarts is hier klant sinds 2003. Gevolg is dat we dit project in een minimum van tijd konden realiseren. En we zijn er fier op!

Garden Studio

Klant sinds 2015 - www.gardenstudio.be

De bouw van de nieuwe website van Garden Studio bleek een intensief werk te zijn. Hij werd opgebouwd in responsive design, met honderden prachtige foto's. Hoe Tim het geheel heeft geprogrammeerd en hoe zijn computerscherm er zoal uitzag, is te bekijken op onze  facebookpagina. Het werd een mooie website die zonder twijfel goed zal scoren in de zoekrobots. Wenst u inspiratie voor uw tuin? Surf naar www.gardenstudio.be.

ForumO

Klant sinds 2016 - www.forumo.be

Uw huis of kantoor decoreren met echte kunstwerken? Welkom op ForumO, het digitale platform voor gevestigde kunstenaars en opkomend talent. Kijk rond, droom weg en laat u verleiden. Elk werk kan reëel gekeurd en bekeken worden. Een initiatief waar we graag aan meewerken. Kijk even op www.forumo.be.

Mariagaarde Instituut Westmalle

Klant sinds 1994 - www.mariagaarde.be

In de voorbije 22 jaren leverden we heel wat drukwerken voor het Mariagaarde Instituut Westmalle. Prospector bouwde ook de website, maar vandaag wordt deze verzorgd door de eigen medewerkers. Prospector zorgt voor de domeinregistratie en de hosting. Mariagaarde is een bruisende actieve school in het hartje van de Kempen, helemaal in het groen. Kijk even op  www.mariagaarde.be.

Salibonani

Klant sinds 2015 - www.salibonani.be

Salibonani werd in 1995 opgericht door Lukas Van Echelpoel. Zijn voorstellingen voor kinderen komen tot stand in samenwerking met bekende artiesten. Hier vind je een stukje geschiedenis. Indrukwekkend! Prospector bouwde de website in responsive design, klaar voor gebruik op smartphone of op eender welk scherm. Lukas beheert voortaan zelf het agenda, de producties, speellijsten, technische fiches... Het was een fijne opdracht!

Vogelbescherming Vlaanderen

Klant sinds 1998 - www.vogelbescherming.be

In 2016 werkt Bart 10 jaar bij Prospector. Tegelijk zorgt hij vandaag 10 jaar voor de opmaak van het populair-wetenschappelijk tijdschrift 'Mens & Vogel' van Vogelbescherming Vlaanderen. Hij bouwde tevens een website waarmee we in het voorjaar 2016 de slechtvalk live hopen te kunnen volgen op de toren van de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Sint-Niklaas. Neem alvast een kijkje op www.slechtvalken-sint-niklaas.be.

Embrechts Klinkerwerken

Klant sinds 2015 - www.embrechts-klinkerwerken.be

Het was een aangename verrassing voor ons toen we de prachtige foto's van een aantal gerealiseerde projecten te zien kregen. Dat zou een mooie website worden! Tim en Bart hebben de site gebouwd in responsive design: de lay-out past zichzelf aan volgens het beeldscherm van de surfer. Op een iPhone is de website anders dan op een breedbeeldscherm. Probeer het maar even uit: www.embrechts-klinkerwerken.be.

Universiteit Gent

Klant sinds 2013 - www.signlanguageprojects.com

Dr. Goedele De Clerck is postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Gent en werkt rond gelijke kansen voor dove personen. Ze heeft diverse gebarentaalprojecten (Sign Language Projects) zowel in België als in het buitenland. Bij Prospector zijn we fier om aan dit mooie initiatief een steentje te mogen bijdragen signlanguageprojects.com.

FastRWheels

Klant sinds 2010 - www.fastrwheels.be

Snellere wielen, fastRWheels, die kan u sinds 2010 vinden op www.fastrwheels.be. Prospector mocht de nettekening leveren van het logo, de website bouwen en hosten en een aantal bedrijfsdrukwerken ontwerpen. FastRWheels biedt heel wat voordelen en promoties. Prospector zorgt voor regelmatige updates van de website.

Monte das Cangalhas

Klant sinds 2015 - www.montedascangalhas.be

In het zuiden van Portugal vindt u deze eigendom te huur. Hier vindt u rust en ontspanning, vrijheid en natuur, het ritme van het zuiden. Prospector bouwde de website en maakte gelijk ook enkele drukwerken klaar. Klik eens op de sfeerfoto's en vraag informatie. Dan bent u zó verkocht!

Raeymaekers & Ramon Advocatenkantoor

Klant sinds 2014 - www.ra-law.be

In 2014 mocht Prospector de nieuwe website bouwen voor Advocatenkantoor Raeymaekers & Ramon. Bart en Tim trokken op fotoreportage en ze hebben er een mooi geheel van gemaakt. De nieuwe website weerspiegelt de huisstijl. Strak, sober, discreet, en toch in een omgeving die warmte en menselijkheid uitstraalt. 'Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten. Zie www.ra-law.be.

Wijnkennis

Klant sinds 2015 - www.wijnkennis.be

De website  www.wijnkennis.be bevat verrassend veel informatie over wijn! In de loop van enkele maanden bouwden Bart en Tim een gloednieuwe site, inclusief uitgebreide zoekmogelijkheden en een webshop. Onze klant kan zelf teksten en beelden beheren, producten toevoegen en verwijderen, promoties maken, agenda bewerken en nog veel meer. 

De Zwemvijver

Klant sinds 2004 - www.dezwemvijver.be

Voor De Zwemvijver, een bedrijf van Tuinen Dewitte & De Cadt, leverden we de website. Doelstelling: deze site vanuit het niets snel hoog laten scoren in de zoekrobots. Na enkele ups en downs mogen we tevreden zijn, maar we weten dat we constant op onze hoede moeten blijven. Prospector leverde ook de folder, advertenties, de belettering van de bedrijfsvoertuigen. Tinne onderhoudt het online-fotoalbum van de zwemvijvers nauwgezet.

Helsen Hout

Klant sinds 2014 - www.helsenhout.be

In 1933 begon Emiel Helsen een kleine ambachtelijke zagerij midden in ons buurdorp Wechelderzande. Vandaag runnen de vier kleinkinderen onder het waakzame oog van vader Willy het bedrijf. Prospector bouwde een website in Drupal. Daarmee kunnen de medewerkers van Zagerij Helsen gemakkelijk nieuwe pagina's toevoegen, teksten en foto's wijzigen, de website beheren...

Merak nv

Klant sinds 1989 - www.merak.be

Merak is specialist in het bewaren en beheren van archieven en back-ups en heeft vestigingen in België, Nederland en Zwitserland. Uw documenten en digitale bestanden zijn gegarandeerd nergens veiliger! Sinds 1989 mag Prospector meewerken aan de communicatie: van naamkaartjes tot brochures, van belettering van de voertuigen tot informatieve gepersonaliseerde mailings met de post. Sinds enkele jaren mogen we met regelmaat een cartoon ontwikkelen. Een ludieke manier om een ernstige boodschap te brengen!

Houthandel Verwaest

Klant sinds 2012 - www.verwaest.be

Houtsoorten uit alle landen, een gigantisch aanbod van plaatmaterialen, daktimmerhout, isolatie, deuren en parket... Houthandel Verwaest heeft het allemaal. En we mochten een website bouwen, maar 't moest een speciale zijn. En een speciale hebben we gemaakt. Kijk even op www.verwaest.be en oordeel zelf.

De Verhalenkat

Klant sinds 2014 - www.deverhalenkat.be

Wat een eer om de website te mogen bouwen voor De Verhalenkat. Kathleen Van der Velde vertelt verhalen aan groot en klein. Ze is ook cliniclown. De openheid en empathie die daar voor nodig zijn, helpen haar om authentiek en ontwapenend te vertellen. Ze is ook actrice. De sprekende mimiek en de fysieke kracht die daar voor nodig zijn, helpen haar om expressief en levendig te vertellen. Meer weten? Kijk even op www.deverhalenkat.be. En sta versteld!

Optiek Wim Lodewyckx

Klant sinds 2014 - www.optieklodewyckx.be

In de zomer van 2014 mochten we een nieuwe website bouwen voor Optiek Lodewyckx in Hulshout. Tim en Bart maakten foto's van het interieur. Daarin worden typische Kempische voorwerpen tentoongesteld. Een montuur passen doe je aan een authentieke... diamantslijpersbank. Prachtig! Met zulk een originele winkelinrichting is het niet moeilijk om een mooie website te bouwen. Neem even een kijkje: www.optieklodewyckx.be.

Tuinconcepten Jan

Klant sinds 2014 - www.tuinconceptenjan.be

Eigenlijk kennen we Jan Loomans al langer als klant. Maar in 2014 besloot hij om zijn eigen tuinbedrijf op te starten. Dat dit zal lukken, dat weten we nu al. Jan heeft ervaring met alle aspecten van de tuin: plantenkennis, aanleg, onderhoud, vormsnoei, beregening... Prospector mocht de website bouwen. Kijk even naar het resultaat op www.tuinconceptenjan.be. Ook zijn naamkaartjes gaven we een extra touch door deze te drukken op graspapier. 

Hotel Haus Wallstein

Klant sinds 1999 - www.haus-wallstein.eu

Sinds 1999 verzorgt Prospector de mediaplanning voor Hotel Haus Wallstein (D). We ontwerpen de advertenties, de folders, het jaarprogramma en de website. Daarnaast versturen we de folders en geven we informatie aan wie erom vraagt. We realiseerden tevens een online boekingsformulier, een korte videovoorstelling, een gastenboek, een elektronische nieuwsbrief met info omtrent de evenementenkalender in de omgeving van Echternach, Diekirch, Vianden...

Boeckx Interieur

Klant sinds 2014 - www.boeckxinterieur.be

Deze klant is gespecialiseerd in kleuradvies, vloerbekleding, gordijnen, behangpapier, schilderwerken... Heel dankbaar om daar een mooie website voor te bouwen. Zoals steeds gaven we speciale aandacht aan de score in de zoekrobots. We zijn benieuwd naar de bezoekersstatistieken in de volgende weken en maanden... Klik hier om de website te bekijken.

Herco Machinery

Klant sinds 2002 - www.herco-machinery.com

Herco Machinery is gegroeid uit Hermans TM & Hermans Heftrucks en kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van machines. Sinds 2002 levert Prospector fotoreportages en drukwerken. Herco levert tuinmachines en toebehoren van Italiaanse en Canadese topmerken.

Fico bvba

Klant sinds 2013 - www.ficobelgium.eu

Fico maakt medische hulpmiddelen zoals positioneringskussens. Ze gingen in november 2019 internationaal. De hele huisstijl werd onder de loep genomen. Het productengamma werd opgedeeld in verschillende merkgroepen, waar we eveneens een logo en foto's voor maakten. Bekijk hier het aanbod.www.ficobelgium.eu.

VIP-Chauffeur

Klant sinds 2014 - www.vip-chauffeur.be

Bent u regelmatig onderweg en wenst u uw eigen directie- of privéchauffeur? Of bent u éénmalig op zoek naar een chauffeur om welke reden dan ook? Laat u dan in alle rust en comfort vervoeren! Uw VIP-Chauffeur volgde een strenge opleiding en is officieel erkend als privéchauffeur. Bart en Tim werkten met veel enthousiasme aan de huisstijl en de website voor hun oude schoolkameraad Benjamin. Kijk even wat ze ervan gemaakt hebben: www.vip-chauffeur.be.

Drukkerij Christiaensen bvba

Klant sinds 1997 - www.drukkerijchristiaensen.be

De nieuwe website voor Drukkerij Christiaensen is klaar. Dat was een dankbaar werk voor Bart. Hij kent de drukkerij en de mensen die er werken want hij heeft er stage gelopen tijdens zijn opleiding nu zowat tien jaar geleden. Drukkerij Christiaensen is een vaste waarde in de regio. Ook voor ons. We kunnen er terecht voor drukwerken in Pantonekleuren, twee- en vierkleurendruk, gelegenheidsdrukwerken enz...

Heemkundige Kring van Malle vzw

Klant sinds 2012 - www.heemkundigekringmalle.be

Onze medewerkers Tim en Jan hebben iets met geschiedenis. Geen wonder dat ze wild werden toen ze een nieuw logo en een nieuwe website mochten ontwerpen voor de Heemkundige Kring van Malle. Er verscheen gelijk nog een tekening van het Koetshuis, een digitale versie van het wapenschild van de gemeente Malle, een nieuw ontwerp voor het contactblad. Voorlopig kunnen die twee er niet genoeg van krijgen. Eerstdaags plaatsen ze de hele verzameling jaarboeken nog online. En er volgt meer...

Kapper Maxim

Klant sinds 2002 - www.kappermaxim.be

In 2002 mochten we voor Kapper Maxim in Turnhout een verjaardagskaart ontwerpen. Later volgden nog het briefhoofd, naamkaartje, omslag. En uiteindelijk kwam de website aan de beurt. Prospector zorgt voor de domeinregistratie en hosting. Tinne ontwerpt en onderhoudt de website op regelmatige basis: nieuwe producten, nieuwe beelden, prijsaanpassingen...: een mailtje vanuit het kapsalon volstaat en kort daarna is alles online. Kapper Maxim is aan de hoek van de Gemeentestraat en de Renier Sniedersstraat.

Varotec

Klant sinds 2009 - www.varotec.be

Vijf jaar geleden mochten we een logo, een naamkaartje en een eerste webpagina ontwerpen voor Varotec. Zelfwerkend patroon Tom Van Rossum klaart de moeilijkste klus: afbraakwerken, rioleringswerken, plaatsen en verhuren van stellingen, vellen van bomen, uitfrezen van stronken... Tom heeft nog heel wat in zijn mars. We hebben de website inmiddels aangepast aan de actualiteit.

Accordeon-specialist Karine

klant sinds 2012 - www.muziek-karine.be

In de maand juni 2012 mochten we een nieuwe website bouwen voor Muziek Karine. Het werd een site waarvan de inhoud op een gemakkelijke manier kan worden aangepast. Je vindt er allerlei muziekinstrumenten en vooral veel, héél veel accordeons. Allemaal instrumenten van hoge kwaliteit, die door Karine en Pierre in Italië worden geselecteerd en uitgetest. Alle instrumenten worden in eigen beheer met speciaal vervoer naar België gebracht. Indrukwekkend! Je leest er alles over op www.muziek-karine.be.

Multi-home Lille, Malle en Turnhout

Klant sinds 2012 - www.multi-home.be

Onze favoriete winkel: Multi-home! En daar mochten we een website voor bouwen! Bart en Tim maakten een fotoreportage in de vier vestigingen. Ze fotografeerden vooral details en dat geeft een speciale uitstraling, rust, kwaliteit... En dat is nu net wat je bij Multi-home mag verwachten. Kwaliteit en een persoonlijke service. Juist daarom is Multi-home al meer dan twintig jaar onze favoriet.

Votrac nv

Klant sinds 2011 - www.votrac.com

Votrac nv verkoopt wereldwijd terreinvoertuigen, vrachtwagens en speciale uitrustingen. In september 2011 mochten we een nieuwe dynamische website ontwikkelen die door de mensen van Votrac zelf kan onderhouden worden. We kregen de volmacht om ook te werken aan een betere score in de zoekrobots. Op dit ogenblik zijn we goed op weg om het bezoekersaantal te verdubbelen. De website kreeg inmiddels verschillende technische upgrades. De bezoeker kan nu gemakkelijk een eigen catalogus samenstellen en afdrukken, snel informatie of een offerte vragen enz... En het bezoekersaantal is inderdaad meer dan verdubbeld!

Carrosserie Krivand bvba

Klant sinds 2011 - www.krivand.be

Voor Annick en Kristof Van Dyck mochten we een nieuw logo ontwerpen en gelijk ook een aantal huisstijl-elementen onder handen nemen. Daarna kwam de bouw en de hosting van een gloednieuwe website aan de beurt. Wat het geworden is, vindt u hieronder en op www.krivand.be. Bij Prospector weten we nu in elk geval waar we moeten zijn wanneer we eens een spiegel kapot rijden of zo... Krivand is een aanrader!

Transportnostalgie uit België

Klant sinds 2005 - www.prospector.be/product/boeken

Einde mei 2011 verscheen het derde transportboek: 'Transportnostalgie uit België' van uitgever Mario Maes. Dat is meteen het derde boek dat we mochten ontwerpen. Het eerste boek, 'Legendarische Trucks en Truckers uit het Waasland', met meer dan 300 pagina's en 3.000 foto's, mochten we samenstellen in 2005. In 2009 maakten we 'Vintage Transport from Belgium'. Beide boeken zijn inmiddels uitverkocht. Interesse in het nieuwe boek? Wees er snel bij. Hier vindt u meer informatie.

Glazenwasserij Ruiten is Troef

Klant sinds 2009 - www.ruitenistroef.be

Vijf jaar geleden mochten we voor de startende onderneming Ruiten is Troef het logo en de huisstijl ontwerpen. Deze zomer wordt de eerste bestelwagen vervangen door een groter model met ingebouwd Reach & Wash System om snel, milieuvriendelijk en zuinig te werken tot op hoogtes van 16 meter! Wenst u kennis te maken met een top-glazenwasser?  Hier vindt u meer informatie.

Flamesafe

Klant sinds 2011 - www.flamesafe.be

Flamesafe is 's werelds belangrijkste producent van vuurbestendige stoffen in gebreid katoen. Voor Prospector een hele eer om daarvoor een website te mogen bouwen. Ook de hosting gebeurt door ons. Daardoor beschikken we o.a. over een bezoekersteller waardoor we een goed zicht hebben op de score in de zoekrobots. De site is online in het Nederlands, Frans en Engels.

Ageres nv

Klant sinds 2008 - www.ageres.be

In de zomer van 2008 kregen we enkele opdrachten van Ageres. We mochten het logo een definitieve vorm geven en de huisstijl verzorgen, ook voor de zusterbedrijven Adis en ATN. We leverden naamkaartjes, briefpapier, omslagen, notablocs... En vorig jaar zorgden we voor presentatiemappen, mat gelamineerd, met slotje en slips voor een naamkaartje. Voor 2013 is nieuw drukwerk in de maak: Ageres verhuist immers naar de Steenovenstraat in het Industriepark van Malle.

Bakk Bedrijfskledij bvba

Klant sinds 1998 - www.bakk.be

Sinds 1998 hebben we voor Bakk Werkkledij bvba de bedrijfsmap, leaflets, briefhoofd, omslagen, naamkaartjes, persberichten en mailings verzorgd. De website, die online was sinds 2000, hebben we in 2007 herwerkt en vertaald naar het Frans en het Engels. Sinds 2008 onderhouden we de website op kwartaalbasis. Momenteel werken we aan een bedrijfsvideo. Het begin is gemaakt: beelden van borduurwerken. Even kijken? Klik dan hier. Het mooiste resultaat: volledig scherm, resolutie high definition 720p HD.

Boomkwekerij Plantenhuis

Klant sinds 1998 - www.plantenhuis.be

Sinds 1998 werkt Prospector voor Boomkwekerij Plantenhuis bvba in Schilde. We zorgen voor de huisstijl: het logo, briefhoofd, bestelbons, facturen, naamkaartjes, omslagen... Daarnaast ontwerpen we geschenkbons, folders, leaflets, advertenties, reclamedoeken, t-shirts, uithangbord en de website.

Sobama raamindustrie

Klant sinds 2011 - www.sobama.be

Een bedrijf dat in de jaren zeventig startte met het plaatsen van rolluiken en dakgootbekledingen. Vandaag is Sobama gespecialiseerd in kunststof schrijnwerk, heeft een productiehal van 3.000 m² en een ruime showroom in de industriezone De Meiren in Rijkevorsel. In 2011 mochten we de logo's hertekenen en zorgen voor de complete huisstijl. De samenwerking verliep vlot en voor 2012 volgen nog nieuwe projecten.

Domein de Renesse

Klant sinds 1996 - www.domeinderenesse.be

In 1996 verzorgde Prospector de menukaarten van Domein de Renesse. In maart 2009 mochten we een gloednieuwe website samenstellen. Het is een site geworden die de beheerders zelf gemakkelijk kunnen aanpassen met beelden en teksten. Ook is een paswoord-beveiligd gedeelte beschikbaar waar informatie kan uitgewisseld worden omtrent bestuur, vergaderingen enz... Wenst u de website even te bekijken? Klik hier.

Schlommefurth Bed & Breakfast

Klant sinds 2007 - www.schlommefurth.be

Het sympathieke koppel Katie Huyskens en Matthias Dei bouwde een oude houtzagerijwoning om tot een gastvrije Bed & Breakfast. Midden in de wondermooie Belgische Eifel hebt u voortaan een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en uitstappen. Prospector mocht het logo ontwerpen, de website bouwen, een naamkaartje ontwerpen en de bedrijfsfolder... en boek gelijk ook uw weekendje!

Gasthof Tinkske

Klant sinds 2011 - www.tinkske.be

In Dessel vlakbij de markt in het hartje van de gouden Kempen vind je de eerste krijtlijnen van Gasthof Tinkske! Je wordt er verwelkomd in gloednieuwe, ruime, mooi ingerichte kamers met alle comfort. Meer weten? Bel even op 0477 73 56 57, of vraag informatie in Café De Campina.  Luc, Sonja, Leen of Tijs zullen je graag uitleg geven.

Café De Campina

Klant sinds 1997 - www.decampina.be

In de jaren negentig van de vorige eeuw mocht Prospector de menukaarten ontwerpen en onderhouden voor Café De Campina. Bij de bouw van een gloednieuw café op de markt in Dessel mochten we enkele reclameborden en een lichtreclame ontwerpen en realiseren. Tegelijkertijd maakten we toen het begin van een nieuwe website. In 2012 staan een update en een koppeling aan de  Facebook-pagina op het programma.

Royalspan nv

Klant sinds 1998 - www.royalspan.com

Royalspan levert kwaliteits-strooisel voor huisdieren in het algemeen, en voor paarden in het bijzonder. Reeds zestien jaar verzorgt Prospector de folders, het drukwerk, de verpakkingen, de belettering... Ook het logo is van onze hand. De website kreeg in 2007 een grondige beurt. Inmiddels hebben we ook de Franse, Engelse, Duitse, Spaanse, Italiaanse en Chinese versie online! Even kijken kost niets:  www.royalspan.com.

Lionoil - Antwerp Lion Oil Works nv

Klant sinds 1995 - www.lionoil.be

Achttien jaar geleden mochten we voor Lionoil een aantal teksten schrijven, een mediaplan opstellen, advertenties maken... Sindsdien leverde Prospector diverse ontwerpen en folders, zelfklevers... In 2008 mochten we meewerken aan de vernieuwing en standaardisering van de huisstijl. Het logo kreeg een definitieve vaste vorm, de kleuren werden nauw omschreven, de huisstijl heeft nu een definitieve vorm. Een aantal van onze ontwerpen vormden we om tot documenten in Word, zodat alle medewerkers nu beschikken over eenvormige formulieren.

Gesa bvba

Klant sinds 2005 - www.gesa.be

In 2005 leverden we voor Gesa bvba de folders, briefhoofden, naamkaartjes, omslagen... In 2006 volgde de website, en in 2007 leverden we gepersonaliseerde ringmappen en zorgden we voor de vertaling van de website naar het Frans en het Engels. In 2009 mocht Tinne zich eens goed uitleven op het ontwerp van een onderlegger met jaarkalender. En 't is een mooie geworden, en een blijver, minstens tot 2014...

Andytrans bvba

Klant sinds 2006 - www.andytrans.be

In 2007 mochten we voor Andytrans een logo ontwerpen en een website bouwen. Het resultaat ziet u hieronder. En als u ooit om een sneltransport verlegen zit, bel dan even Andytrans! Een aanrader!

Valéro

Klant sinds 2004 - www.valero.be

Voor Valéro Jeans & Vrijetijdskledij in Sint-Antonius Zoersel mochten we in 2004 de website bouwen en zorgen voor domeinregistratie en hosting. Sindsdien zorgen we voor naamkaartjes, omslagen, geschenkbons, reclame-artikelen, verpakkingen, advertenties... En sindsdien weten wij waar we onze kleren kopen!

Cast Iron nv

Klant sinds 2006 - www.castiron.be

Mogen meedenken omtrent een nieuwe bedrijfsnaam, logo, huisstijl, bedrijfsmap en website. En dan nog voor een bedrijf waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en de zorg voor het milieu hoog in het vaandel worden gevoerd? Dat is een opdracht die ons past als gegoten! Inmiddels is alle drukwerk gedrukt en de website online in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Hooyberghs nv

Klant sinds 2002 - www.hooyberghs.be

In 2002 leverden we de bedrijfsfolder en naamkaartjes voor Hooyberhgs Heating, Ventilation, Air-Conditioning. In 2006 zorgden we voor een fonkelnieuw logo, een nieuwe huisstijl, de belettering voor de nieuwe bedrijfsvoertuigen, een nieuwe zuil voor het bedrijfsgebouw. In 2009 stond de bedrijfsfolder en vernieuwing van de website op het programma.

Gemeentelijke Basisschool Gierle

Klant sinds 2008 - www.schoolgierle.be

Deze dynamische site mochten we bouwen in augustus 2008. Directie en leerkrachten kunnen de meeste pagina's zelf onderhouden door nieuwe teksten en nieuwe foto's te plaatsen, fotoalbums aan te maken, wijzigen, schrappen... Prospector zorgt tevens voor de domeinregistratie en hosting.

Brouwerij Trappisten Westmalle

Klant sinds 1995 - www.trappistwestmalle.be

In 1995 herwerkten we de huisstijl van Brouwerij Trappisten Westmalle. De beige kleur van de antieke Leuvense stoof waarmee we in die tijd ons kantoortje in de koudste winterdagen bijverwarmden, stond model voor de kleur van de huisstijl.

Piramime

Klant sinds 1995 - www.piramime.be

Een dynamische website waarop informatie wordt uitgewisseld voor en door de landelijke dovengemeenschap. Prospector zorgt voor de domeinregistratie en hosting. De site is een sterk staaltje van samenwerking. Dagelijks komen om en bij de 200 unieke bezoekers een kijkje nemen naar de actualiteit.

Internationale Vereniging Trappist

Klant sinds 1999 - www.trappist.be

Voor de Internationale Vereniging Trappist leverden we de lay-out, de vertalingen, het drukwerk, de omslagen en de verzending van Trappist Info in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans en Italiaans. In 2013 leveren we een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.