Verpakkingen

Dozen dienen om iets te verpakken.

Een verpakking die bedrukt is, kan al veel van de inhoud onthullen, zonder dat deze nog maar werd opengemaakt.

Een verpakking wekt ook vaak nieuwsgierigheid. Naast het bedrukken van een standaarddoos is het ook mogelijk om een doos(je) op maat te maken. Hieronder vindt u enkele realisaties van Prospector.

 

verpakking

Veusselse Verwennerij

Gemeente Rijkevorsel

Met 'Veusselse Verwennerij' toont de gemeente Rijkevorsel aan hun nieuwe inwoners wat ze in petto hebben. Al eens een Veusseltje of bier van 't Schapenhof geproefd? Binnenin de verpakking vind je voor beide een passend glas. Daarnaast vind je nog andere verwennerijen. Prospector verzorgde het ontwerp en de drukwerkbegeleiding.

 

veusselse-verwennerij

Wezelse Weelde

Toerisme Wuustwezel

Toerisme Wuustwezel lanceerde op 2 februari 2019 hun streekproductenmand 'Wezelse Weelde'. Dit mandje is gevuld met typische producten van Wuustwezel. Witte nonnen, sterke Peer, Clics en zoveel meer. Prospector mocht het ontwerp en de drukwerkbegeleiding verzorgen. Wil je zelf een exemplaar? Ga eens langs bij Toerisme Wuustwezel!

 

verpakking-wuustwezel-wezelse-weelde

Mals Mandje

Toerisme Malle

In 2007 mocht Prospector voor Toerisme Malle het Mals mandje ontwerpen. Prospector zorgde voor de benaming, het logo, de illustraties, de lay-out en de drukwerkbegeleiding. In 2016 kreeg het Mals Mandje een update. Nu heeft het iets weg van een picknickmandje. De flessenhals van een Westmalse trappist steekt fier uit de doos. Binnenin zijn nog tal van andere streekproducten te vinden.

 

Mals Mandje verpakking

Minidoosje

Orthodontie Patsy De Loor

Deze miniverpakking voor Orthodontie Patsy De Loor ontwierpen we in 2013. Dit doosje wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Zo dient het voornamelijk als verpakking voor de afdruk van een gebit. Het kan eveneens gebruikt worden als verpakking voor een eindejaarsgeschenk of dergelijke.

 

doosje-orthodontie-de-loor