Stickers

Stickers zijn er in allerlei vormen en soorten.

Prospector helpt u graag verder.

Standaardstickers
Stickers zoals u ze vast en zeker kent. Deze stickers kleven perfect aluminium, glas, pvc, papier, enzovoort en zijn verkrijgbaar met glanzende of matte laminaat.

 
Wonderfolies
Deze folie blijft kleven zonder lijm. Ideaal voor etalages: herbruikbaar en afwasbaar.
 
Verwijderbare folies
De meeste stickers zijn moeilijk te verwijderen. Deze sticker kan tot 6 maanden verwijderd worden. 
 
Transparante folies
Dit zijn gewone stickers, maar dan transparant op plaatsen waar u dat wil.
 
Vloerstickers
Deze stickers met antislip toplaag zijn ideaal om op uw vloer te kleven. Wil u iets afbakenen of een opvallende boodschap voor uw klanten op de vloer kleven? Deze sticker is zowel shortlife (gemakkelijk verwijderbaar) als longlife verkrijgbaar.
 
Asfaltfolies
Deze sticker is een vloersticker met antislip toplaag speciaal voor buitengebruik. U kan hem kleven op oneffen, ruwe oppervlakken zoals asfalt, klinkers enzovoort.
Krijtbordfolies
Op deze stickers kan u schrijven met krijt. Graag uw prijslijst in een toffe lay-out op een krijtwand, waar u gemakkelijk zelf de prijzen op aanpast? Dan is dit een geschikt product! Ook voor spelende kinderen is een krijtmuur een leuk tijdverdrijf. Zelf een ander idee? Laat het ons weten en we gaan er met plezier mee aan de slag.
 
Autobestickering
Een sticker op uw raam waar u langs binnen doorkijkt en langs buiten de reclameboodschap ziet? Heel uw auto beletteren of een deel ervan? We helpen u graag verder
 

 

Stickers