Enveloppen

Zakelijke enveloppen

Enveloppen zijn er in verschillende formaten: C5/6 (US) (= 229 x 114 mm) is de meest gekozen envelop en ook het standaardformaat.

U kan kiezen voor recto of recto verso bedrukking. De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende stripklep. Verder kan u ook voor een venster links of rechts kiezen. Liever een gekleurde onbedrukte envelop? Ook dit kan u zorgeloos bij ons bestellen.

Mailing enveloppen

Prospector verzorgt graag uw mailing met bijhorende enveloppen. De drukkerij kan deze enveloppen machinaal laten vullen met uw reclameboodschap.

Enveloppen zijn een onderdeel van een huisstijl. Daarvoor hanteren we een standaardprijs: € 1250, exclusief 21% btw. Deze prijs omvat 25 werkuren waarin we:

  • een logo creëren
  • een mini-lastenboek opstellen voor kleurgebruik in Pantone-kleuren en vierkleurendruk
  • een keuze helpen maken uit de verschillende papier- en omslagsoorten
  • dit logo aanbrengen op een voorontwerp voor briefhoofd, omslag, zakomslag, groetenkaart, naamkaartje, reclamebord, bedrijfswagen en eventueel een conceptpagina voor een website.

Deze prijs is exclusief het drukklaar maken en/of de latere drukwerkbegeleiding.

Bovendien is dit een indicatieve prijs. Het aantal werkuren varieert naargelang de moeilijkheidsgraad, de eisen van de klant, de gewenste nettekening, de briefing enzovoort. We maken voor u graag een gedetailleerde offerte.

 

 

enveloppen